Dienstverlening

Hou het simpel, maar maak het niet simpeler dan vereist is voor succes

 

 

 

“Als het niet op een A4-tje past, dan sta je niet boven de materie”. Tja, mooi statement. Maar zo werkt het niet, wat ons betreft. Je moet absoluut boven de materie kunnen staan. Om vervolgens regelmatig er eens flink in te duiken, en misschien wel eens een flink kopje onder te gaan. Da’s niet erg. Da’s juist krachtig. Zo lang je de rode draad maar blijft zien. En blijft sturen richting einddoel.

Wij zoeken in alle gevallen de balans tussen pragmatisme, compleetheid, diepgang en snelheid. Omdat een organisatie het beste geholpen is met een goed advies dat op tijd geïmplementeerd wordt. Pragmatiek heeft zin als het leidt tot iets goeds. Kwaliteit en implementatiekracht dienen hand in hand te gaan.

Wij doen dat met raad en met daad. Oftewel: als adviseur en auditor, als implementator en interim manager. Verschillende rollen met verschillende toegevoegde waardes voor uw organisatie. Omdat hergebruik van kennis en ervaring krachtig is, zolang je maar beseft dat iedere situatie vraagt om een specifieke aanpak.